-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Чергова унікальна операція: франківські медики врятували передчасно народжену дівчинку

-Реклама-spot_img
spot_img

Нещодавно із сусідньої області до КНП “Івано-Франківської обласної дитячої лікарні” реанімаційною бригадою транспортована дівчинка, яка народилася з вагою 1450 грам та потребувала негайного операційного втручання з приводу ретинопатії передчасно народжених дітей, повідомив директор лікарні Тарас Мельник, передає Правда.іф.

“Ретинопатія передчасно народжених дітей відноситься до найбільш важких захворювань,що призводить до інвалідності та порушення якості життя. Лазерна коагуляція – золотий стандарт лікування ретинопатії передчасно народжених. Процедура спрямована насамперед на попередження розвитку відшарування сітківки“, – розповів у соцмережі Тарас Мельник.

Завдяки неодноразовим успіхам лікарів значно збільшилось число дiтей, які зможуть бачити навколишній світ і жити повноцінним життям.

“Пишаюся своïми колегами за кожен успіх, за кожне врятоване життя і щоразу переконуюся у тому, що вони професіонали своєї справи”, – додав Мельник.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні