-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон подав у відставку

-Реклама-spot_img
spot_img

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон подав у відставку. Про це він заявив він під час виступу. Джонсон покинув пост перм’єр-міністра та лідера Консервативної партії, повідомляє ВВС.

Своє звернення до нації Борис Джонсон почав зі слів про те, що його відставка – це бажання парламентської фракції Консервативної партії, і йому особисто шкода йти з найкращої у світі роботи.

Він заявив, що гордий тим, чого досяг його уряд, на долю якого випали найскладніші часи як у загальносвітовому значенні, так і в масштабах країни.

- РЕКЛАМА-

За його словами, вони з честю впоралися з брекзитом, зробили усе можливе для подолання пандемії коронавірусу та очолили світову громадськість у боротьбі проти путінської агресії в Україні.

Джонсон також звернувся і до народу України та запевнив, що Британія продовжить підтримувати його за будь-яких обставин та виконає всі свої обіцянки.

“Ми продовжимо підтримувати вашу боротьбу за свободу так довго, як буде потрібно”, – сказав він.

Він подякував британцям та однопартійцям за надану йому довіру та “величезний привілей” і закликав свою партію не здавати позиції, які здобув нинішній уряд.

Борис Джонсон увійшов до числа британських прем’єрів, які займали свою посаду найменше часу. Підрахунок ведеться серед глав держав, які обиралися з початку 1900 років.

Джонсон був прем’єром два роки і 349 днів – це сьомий рядок у цьому рейтингу.

Джонсон поступається навіть своїй попередниці Терезі Мей, яка теж залишила свою посаду достроково. Мей протрималася при владі три роки та 11 днів.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні