-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Цієї ночі у Франківську з охопленої вогнем квартири врятували двох людей

-Реклама-spot_img
spot_img

Вночі о 03:07 на лінію 101 надійшло повідомлення про сильне задимлення з квартири на другому поверсі пʼятиповерхового житлового будинку в місті Івано-Франківськ на вулиці Хіміків.

До місця виклику негайно виїхали вогнеборці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Івано-Франківськ та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в області, а також було залучено рятувальників частини спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Івано-Франківськ.

Прибувши до місця події, розвідкою було встановлено, що виникла пожежа у квартирі на другому поверсі пʼятиповерхового житлового будинку, площа пожежі складала 40 м.кв. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

- РЕКЛАМА-

Надзвичайники локалізували пожежу о 03:30 та не допустили поширення полум’я на більш значну площу, а о 03:39 – ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється, інформує Правда.іф з посиланням на Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Цієї ночі у Франківську з охопленої вогнем квартири врятували двох людей

На місці події рятувальники врятували двох людини, постраждалих немає.

До ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць техніки та 20 чоловік особового складу від ГУ ДСНС в області.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні