-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На прикордонні Верховинщини заборонили туризм, полювання та рибальство

-Реклама-spot_img
spot_img

Заборона стосується прикордонної смуги Верховинщини. Також для в‘їзду в прикордонну смугу потрібна перепустка від ВПС “Шибени”.

Про додаткові тимчасові обмеження на території Верховинщини повідомив Начальник ВПС «Шибени» Ярослав Ясінський під час наради у голови районної військової адміністрації Василя Бровчука. Про це повідомляє Верховинська РДА, передає Правда ІФ

На нараді розглянули посилення режимних обмежень у прикордонній смузі в межах Зеленської і Білоберізької сільських рад Верховинського району.
Начальник ВПС «Шибени» Ярослав Ясінський ознайомив з порядком в´їзду громадян, обмеженнями і перебуванням в місцевості, яка знаходиться між державним кордоном і лінією прикордонних інженерних споруджень. Додаткові тимчасові обмеження передбачають – заборону, в’їзду осіб, в тому числі з метою туризму, відпочинку, рибальства та полювання. А ще – провадження сільськогосподарських робіт, збору дикоросів. Виняток зробили для:

  • осіб, які постійно проживають чи працюють в її межах;
  • власників (орендарів) земельних ділянок, які знаходяться у межах смуги;
  • осіб, які зареєстровані та проживають в межах Івано-Франківської області і звернулись до 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича аби отримати дозвіл на в’їзд. В тому числі з метою туризму, відпочинку, рибальства та полювання, провадження сільськогосподарських робіт, збору дикоросів.

Перепуска в прикордонну смугу на період дії тимчасових режимних обмежень видається ВПС»Шибени» при наявності документів, що підтверджують відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації для осіб призовного віку.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні