-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

250 км за шість днів: прикарпатський спортсмен біжить марафон аби зібрати гроші для ЗСУ

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикарпатський спортсмен Микола Таран вирішив пробігти 250 км за шість днів, щоб зібрати гроші на потреби ЗСУ.

Ідею запозичив з ультрамарафону Fire + Ice Ultra Race 2022, який щорічно проходить в Ісландії, йдеться в сюжеті Суспільного.

“Це фіксується на мій телефон, я закачав програму. Кожного дня я вмикаю її та біжу за планом. Наприклад, вчора потрібно було пробігти 36,6 км. Я зафіксував це в себе в телефоні, вже є офіційні результати. Сьогодні — 42,8 км, теж вже зафіксував. Завтра — 42,6 км, а в четвер — 70 км. В суботу в мене — фінішна пряма — 19 км”, — розповідає Микола Таран.

29 серпня, у перший день марафону, Микола пробіг від села Небилів Калуського району до села Росільна Івано-Франківського району.

“Сьогодні (30 серпня — ред.) я о 4:30 вибіг з Небилова до Долини. Завтра, наприклад, я бігаю у Франківську. Два останні дні — ще не придумав, де мені дистанцію бігти”, — каже спортсмен.

Упродовж шести днів власного марафону Микола Таран збиратиме гроші для ЗСУ.

- РЕКЛАМА-

Чоловік каже, дізнався, що його подруга організувала збір коштів на купівлю буса для 58 бригади, та не зміг стояти осторонь. З його слів, за два дні вже вдалося зібрати 12 тис. грн.

“Один мій знайомий лікар, який зараз теж в ЗСУ, сам відправив 10 тис. грн. Також сьогодні дівчинка написала мені. Вона зараз — за межами України. Побачила, що я це рекламую в соцмережах, та сказала, що за кожен мій кілометр зможе відправити 1 євро. І так нарахується гарна сума — 250 євро. Я був дуже щасливий від цього”, — каже Микола Таран.

Свій маршрут спортсмен формує сам, проте пробігти планує стільки ж, як і учасники ультрамарафону Fire + Ice Ultra Race 2022.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні