-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Чорногорі через погану погоду “застрягли” двоє туристів – їм допомогли рятувальники

-Реклама-spot_img
spot_img

Рятувальники двох областей надавали допомогу туристам в горах.

19 вересня до чергового Спеціальної пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС в Івано-Франківській області поступило повідомлення від 22-річного туриста, жителя міста Київ, про те, що він разом дівчиною, 2002 р.н., жителькою м. Київ рухаються Чорногірським хребтом від озера Бребенескул Закарпатської області в напрямку до гори Дземброня (на межі Закарпатської та Івано-Франківської області) не можуть самостійно продовжити рух та потребують допомоги рятувальників, у зв’язку з складними погодними умовами, а саме сильний вітер, обмежена видимість, низька температура, інформує Правда.іф з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

На Чорногорі через погану погоду "застрягли" двоє туристів - їм допомогли рятувальники

Туристи здійснювали прохід Чорногірським хребтом від урочища Заросляк до села Дземброня, через г.Шпиці, озеро Несамовите, озеро Бербенескул, г. Гутин Томнатик, г. Менчул. Для надання допомоги туристам одразу було залучено пошуково-рятувальне відділення Явірник, що базується на горі Піп Іван та повідомлено Оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС в Закарпатській області для залучення Рахівських гірських рятувальників для надання допомоги з проведення пошуково-рятувальних робіт.

- РЕКЛАМА-

Рятувальники пошуково-рятувального відділення Явірник знайшли постраждалих та після проведення заходів з обігріву супроводили до озера Бребенескул Закарпатської області, де зустрілись з закарпатськими рятувальниками та спільно з постраждалими на снігоболотоході «БОГУН» продовжили слідування на зустріч автомобілю швидкої медичної допомоги.

На Чорногорі через погану погоду "застрягли" двоє туристів - їм допомогли рятувальники

В селі Богдан Закарпатської області рятувальники передали постраждалих медикам. Від подальшої госпіталізації туристи відмовилися.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні