-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“Прикарпаття” в напруженому матчі поступається в Житомирі

-Реклама-spot_img
spot_img

Матчем у Житомирі відкривався восьмий тур у Першій лізі. Непереможне “Полісся” приймало непоступливе “Прикарпаття”.

Господарі вже на початку зустрічі продемонстрували своє налаштування на гру і виправдали статус фаворита. Козак подав з кутового на ближню стійку, Гітченко продовжив, а Нестеров з декількох метрів розстріляв ворота Герича – 1:0, пише Правда з посиланням на юа.футбол.

Відзначимо, що досвідчений захисник у цьому матчі повертається після травми. Андрій у нинішньому сезоні ще не грав. Житомирська команда на власному полі забиває вже впродовж 13 матчів.

Пропущений м’яч змусив гостей грати сміливіше, але підопічним Рипана не вистачало завершального пасу. Захисники “Полісся” не відчували проблем, а в Кудрика взагалі роботи не було.

- РЕКЛАМА-

Після середини першої половини зустрічі швидка атака вдалася господарям, але Герич у стрибку парирував удар Будківського з району одинадцятиметрового. Не пройшло і хвилини, як “Полісся” відзначилося вдруге.

Артем Козак наважився на удар з-за меж штрафної і фортуна посміхнулася хавбеку – 2:0. На перерву команди пішли за комфортної переваги лідера групи.

Вже на першій хвилині другого тайму мав забивати Цюцюра, але капітан “Прикарпаття” з вигідної позиції пробив вище воріт.

Після перерви характер гри не змінився. “Полісся” вміло грало за рахунком, а у “Прикарпаттю” не вистачало холоднокровності у завершальній третині поля.

Наче і непогано грали гості, але довести до логічного завершення свої атаки не могли. На 70-й хвилині відзначився Стаднік, але арбітр скасував цей забитий м’яч через положення поза грою.

У наступній атаці Матушевський збив Козака і арбітр призначив пенальті. До того ж, другу жовту за розмови отримав Бучакчийський. Одинадцятиметровий Будківський реалізувати не зміг. Блискуче зіграв Герич.

У підсумку, матч завершився перемогою “Полісся” – 2:0. У активі житомирян 22 очка і лідируюча позиція. Франківці поки залишають четвертими із 10 очками у активі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні