-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Загиблому прикарпатцю Любомиру Бордуну просять присвоїти звання Героя України посмертно

-Реклама-spot_img
spot_img

Коломийська міська рада звернулась до президента, щоб надали звання Героя України посмертно освітянину Любомиру Бордуну.

Також звернення було адресоване голові Івано-Франківської ОДА Світлані Онищук. Окрім присвоєння звання Герой України депутати також просять присудити орден «Золота Зірка». Про це йдеться на сторінці міського голови Коломиї, пише Ратуша.

“Любомир – непересічна людина для Коломийської громади. Він завжди та у всьому старався бути першим. Як вчитель він боровся за розуми людей, за майбутнє наших дітей. А з початком повномасштабного вторгнення росії одним із перших взяв у руки зброю та став на захист України. Бути Героєм – це бути відданим Україні до самого кінця. Ми з впевненістю можемо сказати це про Любомира Бордуна. За свою працю та боротьбу він заслуговує найвищої нагороди. Сподіваюсь, що керівництво держави підтримає це рішення”

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні