-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

БКМ: як поповнити інтернет-рахунок без особистого кабінету та реєстрації

-Реклама-spot_img
spot_img

Компанія БКМ є відомим провайдером, який забезпечує високу якість зв’язку. Постачальник використовує нові технології для забезпечення високої швидкості передачі даних. Також створюються зручні умови для взаємодії з користувачами. Раз на місяць потрібно сплачувати послуги, надані компанією БКМ. І найзручніше це зробити за допомогою спеціального платіжного сервісу – https://easypay.ua/catalog/internet/bkm

Інтернет-провайдер БКМ

Компанія БКМ є надійним постачальником послуг користування інтернетом. Підключення до мережі відбувається на оптимальних для користувача умовах. Можна обрати відповідний тарифний план, щоб користуватися не тільки всесвітньою мережею, а й цифровим телебаченням.

Провайдер використовує нові технології, сертифіковане обладнання професійного класу. Також впроваджуються новітні комплекси, системи вдосконалюються. Це дозволяє задовольнити постійно зростаючі потреби користувачів у швидкісному інтернеті. Компанія БКМ забезпечує доступ до мережі зі швидкістю обміну даними до 1000 Мбіт/с.

Сплачувати за послуги користування швидкісним інтернетом потрібно раз на 30 днів. Якщо після завершення періоду користування на рахунку не буде потрібної суми для списання, можна скористатися послугою «Кредит». Клієнт отримує доступ до інтернету терміном на 5 днів. Але при цьому користуватися цифровим телебаченням буде неможливо. Тому варто своєчасно поповнювати рахунок, щоб отримувати послуги зв’язку у повному обсязі. У цьому допоможе спеціальний платіжний сервіс.

- РЕКЛАМА-

Як поповнити інтернет-рахунок БКМ без особистого кабінету та реєстрації

Сплачувати рахунки за послуги користування швидкісним інтернетом та телебачення просто. Для цього потрібно виконати кілька послідовних дій. Не обов’язково реєструватися у платіжному сервісі, створювати особистий кабінет. Щоб поповнити рахунок провайдера БКМ, потрібно наступне:

  • В каталозі послуг платіжного сервісу потрібно обрати «Інтернет». Тут треба знайти потрібного постачальника послуг. Можна скористатися рядком пошуку.
  • У формі, що відкриється, потрібно вказати логін, зареєстрований у системі БКМ.
  • В наступному рядку вказується сума поповнення. Вона може становити від 1 до 4999,99 грн.
  • Далі обирається спосіб оплати. Зняти кошти можна з банківської картки, електронного гаманця чи мобільного рахунка.
  • Заповнюються обов’язкові поля з платіжною інформацією в залежності від обраного способу оплати.
  • Дані перевіряються ще раз та підтверджується платіж. Для цього потрібно натиснути кнопку «Оплатити».

Коли гроші поступлять на рахунок постачальника послуг зв’язку, буде сформована квитанція. Це підтвердження, в якому вказано, як і коли були перераховані кошти.

Якщо користувач не пам’ятає власний логін, він може звернутися до колл-центру БКМ. Консультант надасть необхідну платіжну інформацію.

Платіжний сервіс можна використовувати як зареєстрованим, так і не зареєстрованим користувачам. Але перші отримують ряд переваг. Так, зайшовши до особистого кабінету в платіжній системі, можна контролювати виконання транзакції.

Дуже зручною функцією є налаштування періодичного платежу. У визначений день необхідна сума буде списуватись з рахунка. Це допоможе уникнути перебоїв зв’язку та відключень послуг швидкісного інтернету, цифрового телебачення. Також при реєстрації в особистому кабінеті зберігаються шаблони, за допомогою яких наступного разу сплатити послугу в ручному режимі можна швидше.

Щоб зареєструватися, потрібно ввести номер телефона, придумати логін та пароль. Після підтвердження вказаного номеру користувач отримує доступ до усіх можливостей сервісу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні