-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Соліст Kalush Orchestra розповів про гонорари гурту після перемоги на “Євробаченні”

-Реклама-spot_img
spot_img

Соліст гурту Kalush Orchestra Олег Псюк розповів про гонорари колективу після перемоги на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2022”.

Музикант зізнався, що їхній дохід справді збільшився. Утім, разом з цим і виросли витрати Kalush Orchestra. До речі, здебільшого артисти проводять благодійні концерти.

“Можемо сказати так, доходи зросли, але паралельно збільшилися і розходи. Ми активно підтримуємо армію, крім проведення благодійних акцій, самостійно виступаємо благодійниками і закриваємо потреби бійців. Тому поки що говорити про прибуток не на часі”, – розповів репер в інтерв’ю Telegraf.

Kalush Orchestra / © Associated Press
Kalush Orchestra / Фото: Associated Press

Нині свій дохід музиканти віддають на благодійність, зокрема допомагають українським захисникам. Кошти, які вдається заробити, Kalush Orchestra витрачає на розвиток: артисти записують нові пісні та знімають кліпи.

“Гроші, якщо і вкладаються, то у розвиток. Записуємо нові пісні, проводимо концертні тури, знімаємо кліпи – все це вимагає фінансових вкладень. Але ми розуміємо, що це потрібно. Наша мета не тільки заробити, це само собою, а ще й популяризувати українську пісню. Ми хочемо, щоби українськими виконавцями цікавилися по всьому світу”, – додав Олег.

Kalush Orchestra / ©
Kalush Orchestra

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні