-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Карпатський регіональний офіс ДП «Ліси України» перенесли з Івано-Франківська до Ужгорода і призначили нового керівника

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні в Україні відбувається реформування лісової галузі.

158 державних лісогосподарських підприємств об’єднують в єдине державне спеціалізоване підприємство «Ліси України». Замість 24 управлінь буде утворено 9 регіональних офісів лісового та мисливського господарства. Відповідно обласні управління лісогосподарства, які діяли до цього, втрачають свої повноваження і будуть ліквідовані, інформує ТФ.

Днями керівником «Карпатського лісового офісу», який об’єднує івано-франківські, львівські та закарпатські лісництва призначили Володимира Бадзяна, пише портал Відкритий Ліс.

Центр «Карпатського лісового офісу» з Івано-Франківська перенесли до Ужгорода. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Іншим претендентом на посаду був поки ще чинний керівник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Кокоць. Цікаво, що його кандидатуру відкинули після цілого ряду скандалів, які постійно супроводжують посадовця.

- РЕКЛАМА-

Нагадаємо, що Сергій Кокоць погоджував спробу Калуського лісгоспу передати спецтехніку приватній фірмі з Львівщини, виділення лісових земельних ділянок, їздив на орендованому люксовому автомобілі, фігурував у кримінальному провадженні та і призначений на посаду був, зайнявши друге місце на конкурсі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні