-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На війні загинув прикарпатський мінометник Віталій Мельник

-Реклама-spot_img
spot_img

На Донеччині героїчно загинув житель села Кудлатівка Войнилівської територіальної громади Мельник Віталій Володимирович.

Про це повідомляє Правда з посиланняям на Калуську РДА.

Солдат Віталій Мельник, 1986 року народження, став в ряди воїнів, щоб дати відсіч ворогу. Захищаючи Україну, служив в мінометній батареї. Командування військової частини характеризує Віталія Мельника винятково з позитивної сторони. Він був високо мотивованим та добре підготовленим військовослужбовцем, прикладом зразкового виконання військового обов’язку, користувався авторитетом серед побратимів. Завжди був ввічливим та чуйним до товаришів, допомагав їм у службі. Проявив мужність та героїзм, стійкість та рішучість, до останнього залишився вірним Військовій Присязі та Українському народові.

16 грудня, Віталій Мельник героїчно загинув поблизу населеного пункту Торське Донецької області, внаслідок ворожого мінометного обстрілу, отримав поранення несумісне з життям.

Герой віддав своє життя заради свободи й мирного неба над Україною. Для усіх нас він є прикладом патріотизму і самопожертви. Не забудемо його подвиг!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні