-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Девʼятеро студентів ІФНТУНГ отримуватимуть стипендію від голів облради та ОДА

-Реклама-spot_img
spot_img

Студенти – переможці олімпіади з питань місцевого самоврядування отримуватимуть стипендію голів облдержадміністрації та облради.

16 грудня цього року Світлана Онищук та Олександр Сич підписали спільне розпорядження «Про призначення стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу».

Згідно із цим документом девʼятьом студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, які є переможцями олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління, призначено стипендію голів обласної державної адміністрації та обласної ради, інформує “Галка” з посиланням на ОДА.

Тож, з вересня 2022 року до червня 2023 року за рахунок коштів Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки стипендію отримуватимуть Орест Бориняк, Анастасія Галагуза, Ян Дацун, Володимир Книгиницький, Оксана Маріуц, Владислав Мацайло, Божена Римчук, Анастасія Сеньків, Тетяна Шуляр.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні