-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Більше сотні переселенців тепер мають свій прихисток у Франківську

-Реклама-spot_img
spot_img

Понад 140 вимушено переміщених осіб тепер мають свій прихисток у Франківську. Реалізувати ідею проекту КО-ХАТИ допомогли волонтери METALAB у співпраці з владою.

Вчора відбулося урочисте відкриття приміщення тимчасового прихистку для вимушено переміщених людей. Воно знаходиться на вул. Степана Бандери, пише Правда.іф з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

Тут окрім ремонту від волонтерів та громади, польська сторона забезпечила облаштування необхідним інвентарем. Закупили кухонне обладнання (холодильники, електроплити, електричні чайники), а також побутову техніку (пральні машини, сушильні машини), бойлери, переносні обігрівачі.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації наші заклади освіти стали місцем тимчасового перебування для людей, які змушені були втекти від жорстокої війни. Багато з них вимушені були проживати у Ліцеї 10. Дякую волонтерам за те, що сьогодні ці люди оселилися у приміщенні тимчасового прихистку, де для них створені комфортні умови проживання. Тепер школярі матимуть змогу повернутись до своїх класів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні