-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Як франківські гвардійці відзначили Святвечір

-Реклама-spot_img
spot_img

Франківські гвардійці з частини 1241 6 січня відзначили Святвечір за східним обрядом. Важлива частина свята – українські християнські традиції.

Тому перед тим, як приступити до вечері, провели спільну молитву за участю військового капелана отця Романа Кострабія, інформує Правда.іф з посиланням на пресслужбу нацгвардійців.

Як франківські гвардійці відзначили Святвечір

«Людям необхідно полегшити душу, вступити у внутрішній діалог з Богом і самим собою. Усі ми в цей непростий для країни час шукаємо відраду. Звісно, наші воїни – це не виняток. Добре, якщо все більше людей буде знаходити розраду у спілкуванні з Богом. Христос народився!» – ділиться думками отець Роман.

За спільним столом зібралися офіцери та строковики, мобілізовані й військовослужбовці за контрактом – усі вони сьогодні ввечері одна велика сім’я. На столі їх чекала багата різдвяна вечеря з дотриманням усіх канонів меню Святого вечора.

- РЕКЛАМА-

Цьогоріч кухарі військової частини попрацювали на славу. На столі всі традиційні 12 страв, зокрема, вареники з картоплею і вишнями, смачні бутерброди, риба, вишукані різноманітні салати.

Як франківські гвардійці відзначили Святвечір

Покращене харчування для військовослужбовців на свята – це спільне рішення  для всіх військових частин і родів військ. 

«Різдво для українського народу завжди було одним із визначальним свят. Відсвяткувати Різдво, як це продиктовано віковими традиціями – означає весь рік перебувати під захистом вищих сил, довірити своє життя Богові нестрашно, як і побратиму», – вважає строковик Володимир і додає», – в моїй сім’ї це свято завжди було найважливішим у році. Я вважаю, не принципово, коли ти його святкуєш – чи 25 грудня, чи 7 січня, а можна й два рази. Головне, щоб кожного разу всі збирались докупи і було так багато смачних страв, що очі розбігаються!».

Як франківські гвардійці відзначили Святвечір

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні