-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Івано-Франківську провели перформанс на підтримку ЗСУ

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківську провели різдвяно-патріотичний перформанс на підтримку ЗСУ в межах XIV міжнародного фестивалю “Коляда на Майзлях”.

Його підготували творчі колективи з Хриплина, пише Суспільне.

Художня керівниця Народного дому Хриплина Катерина Петрів розповідає, що готуватися до різдвяно-патріотичного перформансу почали ще наприкінці жовтня 2022 року. Виступ, який показали на фестивалі, вже бачили жителі села та вихованці дитсадків.

“Патріотичний, тому що ми зараз співаємо колядки на новий лад, в яких йдеться про війну. Ми стараємося, щоб це було близьке людям”, — ділиться Катерина Петрів.

За словами директорки Народного дому Хриплина Наталії Левчук, участь у перформансі взяли близько 30 людей.

“Паралельно відбувається збір грошей на підтримку наших ЗСУ. Адже у кожного — свій фронт, у нас — культурний. Таким чином ми підтримуємо наших хлопців і щиро дякуємо їм за те, що маємо сьогодні можливість тут виступати”, — каже Наталя Левчук.

- РЕКЛАМА-

Керівниця народного аматорського хору “Яворина” Надія Вірстюк розповідає, що її колектив разом з учасниками драмгуртка підготували сім колядок та вертеп на сучасний лад. Заспівали також й щедрівку, яка є автентичною саме для Хриплина.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні