-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті судять російську агітаторку

-Реклама-spot_img
spot_img

На розгляді у Калуському міськрайонному суді перебуває кримінальна справа про обвинувачення місцевої мешканки у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників).

Суд продовжив досліджувати документи, які підтверджують скоєння обвинуваченою кримінального злочину, пише Правда з посиланням на Курс.

Зокрема були оглянуті пости із соціальної мережі “Фейсбук”, на яких були розміщені дві статті за 17 та 23 березня 2022 року із критикою дій українських політиків та виправдання російської збройної агресії, інформує пресслужба суду.

“Обвинувачена, яка перебуває під вартою, не визнає своєї вини у вчиненні злочину, який їй інкримінується. Вважає, що в тих дописах вона висловила свою власну критичну думку і жодним чином не виправдовувала армію рф”, – зазначається в повідомленні.

Наступне судове засідання відбудеться 6 квітня.

- РЕКЛАМА-

Нагадаємо, після початку повномасштабного нападу рф мешканка Калуша писала, що причиною російської агресії стала політика «русофобії, ксенофобії і відвертого фашизму», яку проводила Україна.

Агітаторка переконувала інтернет-користувачів, що нібито цивільні авто, які намагалися евакуюватися з-під Києва, розстрілювали українці, «Азов» мародерствував у Маріуполі, будинки в мирних містах обстрілює тероборона тощо.

Кіберфахівці СБУ встановили, що жінка співпрацює з російською стороною та за грошову винагороду виконує замовлення з написання текстів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні