-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Чергова хвиля “Ґрантів Теплого Міста” у Франківську: Хто отримає фінансування

-Реклама-spot_img
spot_img

Журі “Ґрантів Теплого міста” з-поміж 40 заявок обрало 10 переможців нової хвилі. Вони отримають від 20 до 90 тис. грн на реалізацію власних проєктів у Івано-Франківську.

Ще два проєкти профінансують частково. Про це повідомили на Facebook-сторінці ініціативи, передає Правда ІФ з посиланням на Суспільне

У категорії “до 90 000 гривень” фінансування отримають п’ять проєктів:

  • Артпроєкт “Бог між нами! Переможемо разом” — мистецький альбом-каталог артпроєкту Валерія Твердохліба, Яреми Стецика та Нікіти Тітова.
  • Франківський драмтеатр з проєктом перформативної вистави “Code_UA”, організація та проведення трьох драматичних читань в театрі та двох відкритих драматичних читань у просторах дружніх закладів.
  • “ФранКоло – безоплатні гуртки для дітей” — проєкт для соціально-психологічної підтримки дітей завдяки спілкуванню та реалізації власних інтересів у гуртках.
  • Ініціатива “Франківськ, який треба берегти” спрямує гроші на освітньо-інтерактивне видання “Віммельбух про Франківськ”.
  • Urban Space Radio на серію подкастів “Свіжина” та циклу концертів для популяризації українського культурного продукту.

Ще п’ять проєктів перемогли у категорії “до 20 000 гривень”:

- РЕКЛАМА-
  • Біологічний коворкінг для дітей Ecologif — середовище для дітей, де вони можуть поекспериментувати з власними науковими розробками, навчитися працювати з мікроскопом та досліджувати світ природи.
  • Проєкт Івано-Франківського обласного шахового центру “Розвиток шахів у місті”.
  • #sharash_collage – чотири серії колажної співтворчості та групова виставка робіт.
  • Соціальний магазин “Співдія. Одяг”, який працює задля допомоги внутрішнім переселенцям, малозабезпеченим та багатодітним сімʼям.
  • “Тут. Кіно” на серію культурно-просвітницьких кіновечорів на базі простору “Між іншим”.

Також частково отримають фінансування два проєкти: проведення VIII міжнародної конференції “Дрозофіла в експериментальній генетиці та біології” та мистецький благодійний проєкт “На_шапку”.

До слова, у 2023 році засновники “Ґрантів Теплого міста” збільшили співфінансування для учасників програми. В попередні роки максимальна сума становила 20 тис. грн, цього сезону вона зросла до 90 тис. грн. Як розповідав раніше координатор ініціативи Андрій Левицький, загальний бюджет програми складає 420 тис. грн.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні