-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Франківщині провели в останню путь полеглого героя Василя Прідку

-Реклама-spot_img
spot_img

Полеглий герой Василь Прідка був жителем села Рошнів Тисменицької територіальної громади Івано-Франківської області, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

ТИСМЕНИЦЬКА ГРОМАДА ВІДДАЛА ШАНУ ГЕРОЮ ВАСИЛЮ ПРІДЦІ

На Франківщині провели в останню путь полеглого героя Василя Прідку

У суботу, 08 квітня, у селі Рошнів попрощалися з Героєм Василем ПРІДКОЮ, який віддав життя у боротьбі за Україну. Напередодні «живим ланцюгом» люди навколішки зустрічали Героя у селі Рошнів, а також у рідному селі Побережжя, населених пунктах Ямницької та Єзупільської громад. Провести мужнього сина України та востаннє попрощатися з ним прийшли керівництво Тисменицької громади та старостинського округу, найближчі та найрідніші люди, військовослужбовці, побратими, друзі та громадськість, – йдеться на офіційній сторінці Тисменицької громади.

Довідково:

ПРІДКА Василь Васильович народився 19.01.1973 у селі Побережжя. Проживав у селі Рошнів Тисменицької громади. 26.10.2022 мобілізований до лав ЗСУ. Був солдатом 1-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України. 25 березня 2023 року отримав поранення в районі населеного пункту Бахмут Донецької області. Від отриманих травм помер в госпіталі 04 квітня 2023 року.

Висловлюємо слова співчуття рідним та близьким Героя!

- РЕКЛАМА-

Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати.

Вічна пам’ять і шана Захиснику України!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні