-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У понеділок на Франківщині проведуть в останню путь полеглого героя Сироту Богдана

-Реклама-spot_img
spot_img

Цілий потік сумних новин продовжує доноситись до Івано-Франківської області. Щодня гинуть молоді герої, які боронять українську землю від ворожої московитської навали, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

Цього разу сумна звістка з Косівщини

В понеділок 10.04.23 о 10:00 з подвір‘я родини Морозюк в останню путь будуть проводжати Героя України Сироту Богдана Миколайовича. Прошу вшанувати пам‘ять Героя, повідомляє староста села Пістинь Дмитро Тодорак.

На початку березня 2022 року, Богдан привіз свою сім‘ю в наше село з Запорізької області, яку на той час уже бомбили вороги. Він залишив дружину з дитиною у її матері, уроженки с.Пістинь Світлани Морозюк,а сам відразу пішов на фронт. Він мужньо і сміливо боронив нашу рідну землю від ворожої навали і загинув за наш з вами спокій і незалежність. Ми у вічному боргу перед захисниками, які віддають життя за Україну та перед матерями і батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. Схиляємо голови у скорботі, щиро співчуваємо рідним та близьким. Спочивай з миром,наш герой! Герої не вмирають!

У понеділок на Франківщині проведуть в останню путь полеглого героя Сироту Богдана
Сирота Богдан

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні