-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Частині українців Кабмін може списати борги за комунальні послуги

-Реклама-spot_img
spot_img

Кабмін врегулює можливість списання заборгованості за комунальні послуги у Мелітополі та на інших тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає Правда.іф.

Про це домовились з віцепрем’єр-міністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій (ТОТ) України Іриною Верещук під час її візиту до Запоріжжя, – зазначив він.

За словами Івана Федорова, протягом року окупації енергопостачальні компанії України продовжували нараховувати мешканцям, підприємствам і організаціям на окупованих територіях гроші за постачання електроенергії та її розподіл.

При цьому ці послуги окупованим територіям фактично не надавались, а борги накопичились вагомі, – пише він.

Як приклад, мер навів заборгованість по бюджетних підприємствах Мелітополя, яка вже складає 38 млн грн. А мешканцям, більшість з яких евакуювалась з окупації, приходять багатотисячні платіжки.

- РЕКЛАМА-

Як повідомив Федоров, за результатами зустрічі з Іриною Верещук Камбін розгляне прийняття постанови, яка дозволить надавачам комунальних послуг списати нараховану заборгованість та не здійснювати нарахування до фактичної деокупації Мелітополя та інших окупованих територій.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні