-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Біля Львова франківець на викраденій «дев’ятці» збив поліцейського

-Реклама-spot_img
spot_img

Поліцейські затримали 29-річного мешканця Івано-Франківської області на викраденій ВАЗівській «дев’ятці».

Під час затримання він наїхав на правоохоронця, коли той намагався заблокувати йому рух. У прес-службі поліції Львівської області розповіли, що зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції Львівської області, передає Правда.іф.

«У селі Сокільники невідомий чоловік, розбивши вікно у дверцятах, незаконно заволодів автомобілем ВАЗ-21099. Був оголошений план “Перехоплення”», – зазначили у пресслужбі поліції.

Викрадач автомобіля наїхав на поліцейського у селі Лисовичі Стрийського району. Правоохоронець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували. Поліцейські продовжили переслідувати зловмисника й затримали його у Сокільниках, що поблизу Львова.

викрадач авто

Слідчі відкрили два кримінальні провадження через незаконне заволодіння транспортним засобом та насильство щодо працівника правоохоронного органу. Наразі триває досудове розслідування. Згодом суд обере затриманому запобіжний захід.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні