-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Батько полеглого захисника Маріуполя кличе в похід на Говерлу у пам’ять про сина

-Реклама-spot_img
spot_img

Батько полеглого бійця полку “Азов” Олександра Гряника з позивним “Грян” кличе в спільний похід на Говерлу 20 травня у пам’ять про сина.

Про це повідомила Асоціація родин захисників Азовсталі, інформує Еспресо.Захід

20 травня відбудеться сходження на гору Говерлу пам’яті полеглого бійця полку “Азов” Олександра Гряника з позивним “Грян”. Сходження організовує тато захисника Сергій Гряник, оскільки це була одна з вершин, які за життя встиг підкорити загиблий воїн. Друзі Олександра вже приєдналися до батькової ініціативи та закликають інших.

Як розповіли в Асоціації родин захисників Азовсталі, тато Олександра Гряника нещодавно піднявся на гору Олімпус на Кіпрі, де також побував Грян. Сашко мріяв здолати найвищу вершину світу Еверест і в одному з своїх останніх повідомлень із заблокованого міста Марії писав: “Сьогодні мій Еверест у Маріуполі. Але мрію це не відміняє” Тепер його плани символічно втілює батько і всі, хто його знав.

- РЕКЛАМА-

До походу на Говерлу можуть приєднатися всі охочі. Маршрут стартуватиме о 12.:00 з туристичної бази “Заросляк” поблизу Ворохти і проходитиме не складною стежкою, піднятися якою зможуть усі учасники, незалежно від їхньої підготовки.

Контактний номер Сергія Гряника: +380 (63) 586 99 73

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні