-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

ЗМІ: Путін мало не потрапив під атаку дронів у резиденції під Москвою

-Реклама-spot_img
spot_img

Путіна було піднято рано-вранці службою безпеки через повітряну загрозу.

Під час атаки безпілотників на Москву та Підмосков’я у вівторок, 30 травня, очільник Кремля Володимир Путін з дуже великою ймовірністю перебував у резиденції “Ново-Огарьово”. 

Про це розповів співрозмовник The Moscow Times, близький до Кремля, який попросив про анонімність, передає Правда.іф з посиланням на ТСН.

За його словами, Путіна було піднято рано-вранці службою безпеки через повітряну загрозу. Також видання пише, що один із мешканців сусіднього з президентською резиденцією корпоративу на Рубльовці розповів, що дуже гучні звуки вибухів розбудили Путіна в районі 6 ранку.

- РЕКЛАМА-

Про те, що Путін був змушений прокинутися раніше, ніж звичайно, повідомив і його прессекретар Дмитро Пєсков.

  • “Робочий день зовсім рано розпочався у президента”, – розповів він на брифінгу напередодні.

За словами Пєскова, Путін “отримував у прямому режимі інформацію” лінією Міністерства оборони, мера Москви, губернатора Підмосков’я та МНС. Чи ночував президент у Ново-Огарьові чи іншому місці, Пєсков не уточнив.

Нагадаємо, ранку 30 травня місцева влада заявила про атаку дронів на Москву та пошкодження будинків. Також відомо, що є постраждалі. Зокрема, мер Сергій Собянін повідомив, що вибухи лунали в деяких районах Москви та в Підмосков’ї.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні