-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківщина втратила ще одного Героя: на війні загинув 26-річний боєць Іван Дяків

-Реклама-spot_img
spot_img

Жахливі новини не припиняють надходити у Болехівську громаду: сьогодні офіційно стало відомо про загибель ще одного Героя Дяківа Івана Володимировича.

За Україну, за всіх нас віддав своє молоде життя ще один патріот житель села Козаківка Іван Дяків, пише Правда.іф з посиланням на Болехівську міську раду.

Дяків Іван Володимирович народився 16.01.1997 р. в с. Козаківка. Йому навіки залишилось 26 років. Під час широкомасштабної війни росії проти Україні був призваний до лав Збройних Сил України з двома своїми братами Василем та Михайлом. Служив старшим солдатом кулеметником 1 відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецького батальйону. Загинув 22.07.2023 року під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Шипилівка Луганської області.

Клята війна забрала у маленької дівчинки-першокласниці – татуся, у дружини надійну опору у житті – чоловіка, а в батьків найцінніше – синочка, якого вони виховували та вкладали всі знання та сили, щоб на схилі літ була для них якась підтримка та поміч.

- РЕКЛАМА-

Іван був активним спортивним хлопцем у школі. Він виріс у багатодітні сім’ї де було шестеро дітей, він зі своїм братом близнюком був наймолодший.

“Болехівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій…

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!”, – йдеться в повідомленні.

Інформацію про зустріч Героя, Дяківа Івана Володимировича, повідомлять згодом.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні