-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Коломийські “Едельвейси” отримали 100 дронів

-Реклама-spot_img
spot_img

Бійці 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” отримали від Коломиї 100 дронів. Ще 200 дронів воїнам передадуть до кінця жовтня.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, передає Правда.іф.

“Особливий подарунок передав нашим “едельвейсам” до дня створення бригади. Це 100 FPV-дронів, які допоможуть воїнам краще бачити та знищувати ворогів”, – розповів мер Коломиї. 

Коломийські "Едельвейси" отримали 100 дронів
Коломийські "Едельвейси" отримали 100 дронів

Він також наголосив, що це тільки перші 100 дронів з великого замовлення від Коломиї, адже до кінця жовтня на фронт до “десятки” поїде ще 200 FPV-дронів від громади.

“Купили їх за кошти, які зібрали під час святкування Дня міста, зокрема на благодійному аукціоні “Артефакти мужності”. Тож дякую кожному, хто долучився до цієї доброї справи. Будьте певні, “едельвейси” дуже вправні й точно знають, як зробити окупантам боляче. А дрони від Коломиї їм у цьому допоможуть”, – зазначив Богдан Станіславський.

Довідка. 10-та окрема гірсько-штурмова бригада (10 ОГШБр) — військове з’єднання у складі Сухопутних військ Збройних сил України, що базується у м. Коломия. Бригада була сформована у місті Біла Церква 1 жовтня 2015 року.

- РЕКЛАМА-

Основним призначенням бригади є ведення бойових дій у гірсько-лісистій місцевості.

У лютому 2023 року президент Володимир Зеленський присвоїв 10-й гірсько-штурмовій бригаді найменування “Едельвейс”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні