-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Жителі Надвірнянщини провели на вічний спочинок земляка-героя Олега Павлишина

-Реклама-spot_img
spot_img

На війні загинув 45-річний солдат Павлишин Олег Ігорович з Надвірнянської громади.

Олег Павлишин був призваний на військову службу по загальній мобілізації 7 березня 2023 року. Старший стрілець третього аеромобільного батальйону 46-ї окремої десантно-штурмової бригади. 14 серпня 2023 року виконував бойове завдання на тимчасово непідконтрольній Україні території – поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

У ході ведення стрілецького бою з російськими окупантами з воїном Олегом Павлишиним було втрачено зв’язок, до підрозділу він не повернувся, тому вважався безвісти відсутнім. Тіло героя вдалося ідентифікувати та повернути додому.

26 жовтня рідними дорогами востаннє провели воїна, який повернувся до рідного порогу на вічний спокій, на рідну землю, яку так віддано боронив… Про це повідомив очільник громади Зіновій Андрійович, передає Правда.іф.

“Така жорстока ціна свободи, яку щодня здобувають наші захисники.

Краще загинути, як Герой, ніж жити, стоячи на колінах…. Саме таким переконанням керувався в своєму житті наш мужній захисник – Олег Павлишин.

Наш Герой був мужнім, сміливим, щирим, чуйним та відданим своїй родині та Батьківщині. На жаль, тепер Олег став воїном війська Небесного.🕊️

Схиляємо низько голови в пошані до людського подвигу!

Хай Господь Бог допоможе рідним та близьким пережити гіркий біль непоправної втрати, а світлий образ про щиру, доброзичливу та життєрадісну людину назавжди закарбується у нашій памʼяті!”, – йдеться в дописі.

- РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні