-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Нижньому Вербіжі одну з вулиць хочуть перейменувати на честь бійця Любомира Бордуна

-Реклама-spot_img
spot_img

Нижньовербізька сільська рада розпочинає громадські обговорення щодо перейменування вулиці Дарвіна на вулицю Любомира Бордуна. Саме тут проживав загиблий захисник.

З цього приводу 26 листопада о 14:00 запланували громадські слухання.

Повідомляє Інформатор за даними сільради.

Ініціаторкою таких змін стала мати загиблого захисника і головного освітянина Коломиї Надія Бордун.

- РЕКЛАМА-

Громадські слухання відбудуться 26 листопада 2023 року о 14:00 біля магазину «Юлія» у с. Нижній Вербіж.

Сільрада наголошує, що зміна назви вулиці не призводить до недійсності будь-яких документів чи необхідності їх перероблювати.
У випадку, будь-яких, юридичних дій з майном (продаж, дарування, спадкування), у сільській раді можна отримати безкоштовну довідку про перейменування вулиці.

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами. Для реєстрації на громадських слуханнях необхідно мати паспорт або документ, що посвідчує особу.

Пропозиції також можна подавати на поштову адресу: 78218, вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область або на електронну пошту [email protected], чи за телефоном – 03433 90264.

Строк обговорень визначено до 10 січня 2024 року.

Нагадаємо, Любомир Бориславович Бордун (29 червня 1984 — 23 вересня 2022) — український освітянин, військовослужбовець, солдат Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Кавалер ордена «За мужність» III ступеня (2023, посмертно). Депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти Коломийської міської ради. З початком повномасштабного російського вторгнення 2022 року воював у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади (командиром відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки). Брав участь у боях за Сєвєродонецьк. Загинув 23 вересня 2022 року на Бахмутському напрямку. Проживав на вулиці Дарвіна у с. Нижній Вербіж.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні