-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківську до 15 років ув’язнення засудили бойовика “лнр”

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківський міський суд виніс вирок уродженцю міста Довжанськ (колишній Свердловськ) Луганської області, який воював у підрозділах збройного формування “лнр”.

Суд визнав його винним у держзраді та колабораціонізмі.

Як йдеться у вироку, у січні 2022 чоловік добровільно підписав контракт на проходження “військової служби” у збройних формуваннях “лнр”. Після чого брав участь у боях на території України. У січні 2023 бойовик був взятий в полон військовослужбовцями Збройних Сил України. 

У суді чоловік визнав свою вину та щиро розкаявся. Вказав, що шкодує за свій вчинок, просив вибачення в українського народу та суд суворо його не карати.

- РЕКЛАМА-

Тож суд, розглянувши усі матеріали справи, визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень – пособництві державі-агресору та колабораційній діяльності. Суд ухвалив позбавити його волі на строк п`ятнадцять років з позбавленням права обіймати будь-які посади в органах державної влади та місцевого самоврядування та конфіскувати все майно.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні