-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Зеленський розповів, які країни надають Україні нові пакети підтримки

-Реклама-spot_img
spot_img

Вночі 15 грудня президент Володимир Зеленський звернувся до українців зі Львова і повідомив про нові пакети підтримки України від різних країн.

Йдеться у відеозверненні Зеленського

Він нагадав про саміт Північної Європи, де низка країн ухвалила пакет допомоги Україні, та відзначив візит до Аргентини, яким фактично перезапустив відносини з усім регіоном Латинської Америки.

«Я повернувся в Україну – зараз у Львові – з рішенням щодо Євросоюзу й іншими речами, які посилять. ППО. Пакетів підтримки теж буде більше.

Був хороший саміт з країнами Північної Європи. Наші друзі, я дякую вам за підтримку. Сильні рішення. Данія – новий пакет на мільярд доларів: для захисту неба, артилерія і багато чого ще. Норвегія – новий пакет, понад 400 мільйонів доларів. Зокрема ППО. Фінляндія теж готує новий пакет. Ісландія готує програму довготривалої фінансової підтримки – дуже вагому. Швеція – теж новий пакет. Є сильна заява саміту Україна плюс Північна Європа – іще один політичний снаряд, який наближає нашу перемогу. Візит в Аргентину – фактично перезапускаємо відносини з усім регіоном Латинської Америки. Дякую, що почув чіткі слова підтримки», – сказав Зеленський.

Крім того, Німеччині на базі у Вісбадені, де розташоване командування військ США у Європі, Зеленський зустрівся із партнерами, які пообіцяли посилити підтримку України.

- РЕКЛАМА-

Щодо свого візиту до США, глава української держави повідомив про досягнуті важливі домовленості. Він сказав, що очікує від Конгресу найближчим часом ухвалення необхідного рішення щодо допомоги Україні.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні