-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Українська рекордсменка Діана Бурдейна отримала грант на безкоштовне навчання в університеті

-Реклама-spot_img
spot_img

Грант на безкоштовне навчання в ЗВО «Університет Короля Данила» отримала українська рекордсменка Діана Бурдейна.

Дівчина встановила національний рекорд, отримавши сертифікат, що засвідчує володіння англійською мовою на рівні С1.

Рекорд зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України Павлом Горішевським.

C1 Advanced підтверджує досягнення високого рівня володіння англійською мовою. Такий рівень згідно з Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти (CEFR) належить до професійних.

«Діані всього 16 років, а такого рівня знань англійської мови зазвичай здобувають 20-22-річні випускники вищих навчальних закладів у разі успішного складання іспиту. Адже це академічний рівень і п’ятий показник за шкалою CEFR –  загальноєвропейської компетенції володіння іноземною мовою», – зазначають у Національному реєстрі рекордів.

- РЕКЛАМА-

Діана Бурдейна – учениця 11-Б класу опорного закладу загальної середньої освіти (ЗЗСО) І-ІІІ ступеню в місті Заставна Чернівецької області.

Починаючи з п’яти років і по даний час, Діана інтенсивно наполегливо займається вивченням англійської мови і отримала високий результат при здачі іспиту на визначення рівня знань з іноземної мови в Республіці Польща.

Дівчина часто брала участь у місцевих шкільних олімпіадах, крім навчання англійської мови в школі, займалася індивідуально з викладачами вищих навчальних закладів, спілкувалася он-лайн з носіями англійської мови із зарубіжних країн.

«Для мене грант і національний рекорд – велика несподіванка. Я щиро вдячна президентові університету Андрієві Луцькому за довіру і шанс, який ви даєте обдарованим дітям», – каже рекордсменка.

Українська рекордсменка Діана Бурдейна отримала грант на безкоштовне навчання в університеті

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні