-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Бурштинська громада попрощалася із загиблим на війні Героєм Євгенієм Бояршиновим

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні знову Бурштинську громаду зібрала разом величезна втрата – сьогодні на колінах та зі сльозами на очах жителі попрощалися із загиблим на війні Героєм – Євгенієм Бояршиновим.

Про це пише Правда.іф з посиланням на Бурштинську міську раду.

Всі хто знайомий з Євгенієм, знали його як люблячого батька, вірного та надійного друга, майстра на всі руки, хорошого господаря. Людиною яка ніколи нікому не відмовляла у допомозі. Це була щира та порядна людина.

Євгеній був справжнім українцем, патріотом… Він був справжнім сином і відданим до кінця своїй Батьківщині, не роздумуючи одразу ж другого дня повномаштабного вторгнення пішов до військомату, де служив певний час. Пізніше був переведений до 24 бригади.

- РЕКЛАМА-

Брав участь у боях за Часів Яр, Шуми, За бої в Кліщівці отримав бригадну відзнаку. Боронив Кордюмівку, Нью-Йорк, Торецьк .

Молодший сержант, командир 2 мотопіхотного відділення -командир машини 1 мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону Бояршинов Євгеній загинув 1 січня 2024 року, у ході ведення оборонного бою його батальйоном. Противником було здійснено мінометний та танковий обстріл, з подальшим проведенням штурмових дій у населеному пункті Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Народився Євгеній 25 січня 1984 року в сім’ї військового афганця у м. Івано-Франківську, де пройшли його дитинство і юність, і вже тоді виявилися найбільш яскраві риси його особистості: дисциплінованість, неординарний розум, завзятість у навчанні та праці, націленість на результат, прямолінійність та життєва хватка.

Закінчивши у 2001 році Івано-Франківську школу № 21 пішов служити в Повітряні Сили України. Проходив військовий вишкіл у Вінницькій обл. Після закінчення проходження військової служби у 2003 році отримав спеціальність «начальник маяка».

У 2005 році несподівано від важкої недуги померла мама, а протягом наступних двох років помирає і батько, від якого на генетичному рівні Євгену передалась тяглість до військової служби.

Залишившись сиротою, ним почали опікуватися бабусі та дідусь, які своєю турботою і теплом намагались замінити йому материнську любов та батьківську опіку, та і вони згодом також померли…

Після служби Євгеній навчався у Івано-Франківському фінансово- економічному коледжі за спеціальністю «Технолог». Закінчивши його влаштувався на Бурштинську ТЕС, паралельно навчався у Бурштинському енергетичному коледжі за спеціальністю «Теплоенергетик», по закінченні якого став студентом університету «Львіська політехніка», який закінчив у 2011 році здобувши кваліфікацію інженера- енергетика.

У 2012 році – Євгеній одружився, а у 2014 році народився синочок Дем’ян.

“Важко знайти слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини для згорьованої дружини Тетяни, синочка Дем’янчика, який так чекав тата з війни…Схиляємо голови перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Євгена! Пам’ять про Героя назавжди залишиться в наших серцях!”, – йдеться в дописі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні