-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикордонники затримали трьох ухилянтів, які намагалися втекти до Румунії

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикордонники затримали трьох порушників за кілька метрів від державного кордону.

На Буковині протиправні елементи активно пропонують потенційним порушникам кордону свої послуги в якості провідників. Адже громадяни готові платити чималі гроші за потрапляння до сусідніх країн в обхід пунктів пропуску, інформує Правда.іф з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону практично в режимі 24/7 обробляють і аналізують величезні обсяги інформації, з метою виявлення та припинення порушень.

Прикордонники затримали трьох ухилянтів, які намагалися втекти до Румунії

Реалізуючи одну з таких інформацій, прикордонники заздалегідь спланували затримання трьох чоловіків, які намагались в пішому порядку потрапити до Румунії, оминувши прикордонний контроль. Побачивши прикордонників, порушники спробували втекти, однак були затримані, не діставшись до омріяного закордону буквально пари сотень метрів.

- РЕКЛАМА-

Мешканці Івано-Франківської, Запорізької та Сумської областей заплатили чернівчанину по 6 тисяч євро, і той за допомогою мобільного зв’язку надавав їм вказівки по часу та напрямкам руху.

Особу головного організатора встановлено. Триває його пошук. Відносно затриманих порушників складені матеріали про адміністративні правопорушення.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні