-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську іноземні пластичні хірурги проведуть 30 операцій військовим

-Реклама-spot_img
spot_img

Пластичні хірурги з Канади, США та України проводять реконструктивні операції на обличчі пораненим військовим. Працюють у межах медичної місії “Face the Future Ukraine“.

Лікарі проводять операції у декілька етапів, адже у пацієнтів є важкі мінно-вибухові поранення, пише Правда.іф.

Уже постійним їхнім пацієнтом став 36-річний Денис Миронов з Дніпровщини. На початку повномасштабного вторгнення, під час боїв на Луганщині, чоловік отримав важкі кульові поранення лівої руки та обличчя. Тривалий час Денис проходить лікування, як за кордоном, так і в Україні.

Одна куля залетіла в обличчя, а дві – в ліву руку, – розповідає Денис Миронов. – Було протезування плечового суглоба. Зараз залишилась пластична хірургія, відновлення носа. Більше стала проблема з відновленням носового дихання.

Частині військових планують встановити специфічні імплантати, які замінять відсутні фрагменти кісток.

- РЕКЛАМА-

Провести унікальні операції до Івано-Франківська приїхала команда з 15 фахівців. Майже за тиждень вони запланували провести 30 операцій. Підготовка до місії тривала чотири місяці.

Для нас це дуже цінний досвід, оскільки жоден хірург не стикався з такими пораненнями, якщо не був у зоні бойових дій, – каже президент асоціації “Face the Future” Пітер Адамсон. – Тому навіть наші хірурги переважно не мали справи у більшості складних випадків, тож ми вчимося одні в одних. Після нашого від’їзду ваші хірурги зможуть проводити подібні операції самостійно.

Під час минулих приїздів спеціалісти асоціації прооперували 60 українців. Усі операції були безкоштовні для пацієнтів.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні