-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В окупованому Криму арештували уродженку Франківська за”дискредитацію армії РФ”

-Реклама-spot_img
spot_img

Окупаційний Кіровський районний суд Криму заарештував на 5 діб та оштрафував на 35 тисяч рублів уродженку Івано-Франківська, яка нині проживає у місті Старий Крим, за “публічну демонстрацію нацистської символіки” і “дискредитацію ЗС РФ”.

Про це повідомила пресслужба окупаційного суду у Telegram, пише Правда.іф.

“Кіровський районний суд Республіки Крим визнав винною мешканку м. Старий Крим і притягнув її до адміністративної відповідальності за публічну демонстрацію нацистської символіки і за дискредитацію Збройних Сил Росії, призначивши їй покарання у вигляді адміністративного арешту строком на 5 діб і адміністративний штраф у розмірі 35 тисяч рублів”, — йдеться у повідомленні.

За даними “слідства”, 63-річна жінка у російській соціальній мережі “Одноклассники”, яка заборонена в Україні, публікувала український герб — тризуб. У пресслужбі “суду” вказано, що він є “символікою організації українських націоналістів, діяльність якої заборонено на території РФ”. Також вона робила публікації, які “дискредитують російську армію”.

На судовому засіданні жінка свою “провину” визнала.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні