-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Тисменицькій громаді відкрили першу Добровільну пожежну команду

-Реклама-spot_img
spot_img

10 травня у селі Липівка Тисменицької ТГ заступила на чергування новостворена Добровільна пожежна команда, відкриття якої стало можливим завдяки тісній співпраці місцевої влади, закордонних партнерів та ГУ ДСНС України в області.

Про це йдеться на сайті ГУ ДСНС України у Івано-Франківській області, пише Правда.іф.

Участь у відкритті взяли народні, обласні та районні депутати, представники влади, члени Асоціації добровільних пожежних громад Прикарпаття, голови тергромад, закордонні партнери, представники ГУ ДСНС України в області, а також майбутні рятувальники,- команда ДЮРП.

Відтепер у випадку надзвичайних ситуацій та подій на допомогу мешканцям села Липівка, а також сіл Марківці, Нова Липівка, Студинець, Одаї та села Хом’яківка, прийде команда із 8-ми добровольців-вогнеборців, які вже мають досвід у справі порятунку, адже частина команди колишні пожежники і військові, а також всі пройшли відповідне навчання.

- РЕКЛАМА-

Новостворена пожежна команда забезпечена пожежним автомобілем, бойовим одягом та всім необхідним спорядженням.

“Ми вчергове довели свою єдність, як на передовій, так і в тилу, адже Добровільна пожежна команда у громаді – це спільна робота всіх гілок влади та партнерів і це вчасна допомога і врятовані життя та майно місцевих мешканців”, – зазначила голова Тисменицької ТГ Тетяна Градюк.

“Рятувальники, як і наші захисники, гідно несуть службу захищаючи від російського агресора і не рідко ціною власного життя, рятуючи мирне населення під час обстрілів та різних надзвичайних ситуацій”- зазначив народний депутат України Ігор Фріс.

В свою чергу, депутат обласної ради Роман Ткач наголосив, що сьогоднішня подія – це подія про життя, адже де є рятувальники там є життя.

Боєздатна добровільна пожежна команда — це суттєва допомога професійним рятувальникам, це інвестиція у безпеку громади, у десятки врятованих життів та збереження майна громадян і сьогодні, на території Прикарпаття, вже успішно функціонує 41 підрозділ Місцевої пожежної охорони та 17 Добровільних пожежних команд.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні