-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Що ви ще не знали про натуральне ЧЕСНЕ МАСЛО

-Реклама-spot_img
spot_img

Солодковершкове масло – популярний продукт у кожному раціоні. Його можна використовувати як при приготуванні різних страв, так і як інгредієнт для смачних бутербродів (особливий рецепт яких ми розповімо в кінці цієї статті). 

Вершкове масло виготовляється із пастеризованих молочних вершків, і має легкий солодкуватий присмак. Воно буває різної жирності: 

  • Екстра (частка жиру: 80-85 %); 
  • Селянське (частка жиру: 72,5-79,9 %); 
  • Бутербродне (частка жиру: 61,5-72,4 %); 
  • та навіть Пряжене (частка жиру: не менше 99 %).

При виборі масла важливо звертати увагу не тільки на ціну, але й на його якість. Не кожне масло може “похвалитись” повністю натуральним складом, без стабілізаторів, емульгаторів, Е-шок та інших синтетичних домішок. Але добре, що є натуральне ЧЕСНЕ МАСЛО від ТМ ВАМ*, в складі якого – тільки вершки, і нічого більше! 

- РЕКЛАМА-

Тільки натуральне масло може бути корисним для організму, тому що воно містить вітамін А, який вкрай необхідний для належної роботи щитовидної та надниркової залоз. А ще в ньому є лауринова кислота, яка допомагає у лікуванні грибкових інфекцій і лецитин, який знижує рівень поганого холестерину в крові. Якщо ж масло містить рослинні або інші хімічні домішки, така користь втрачається. 

Що ви ще не знали про натуральне ЧЕСНЕ МАСЛО

То де можна купити ЧЕСНЕ МАСЛО в Івано-Франківську? У Фабриці домашніх страв ВАМ, за адресою: вул. Довженка, 63. Там же ви зможете придбати свіжий хліб чи булочку до сніданку. 

Ну і звісно, куди ж без смачних і простих рецептів з ЧЕСНИМ МАСЛОМ? 

Бутерброди з маслом і лимонним перцем

Інгредієнти:

  • ЧЕСНЕ МАСЛО 82,5%
  • багет
  • лимонний перець (суха приправа)
  • сіль за смаком 

Спосіб приготування: 

Багет порізати скибками, намастити ЧЕСНИМ МАСЛОМ, посипати лимонним перцем та сіллю за смаком і злегка запекти в духовці або в мікрохвильовій печі під грилем. В результаті ви отримаєте хрусткі, солодко-пряні соковиті бутерброди, які ідеально підійдуть для перекусу так і в якості закуски до вина чи пива. 

Смакуйте тільки натуральне! 

Також ВАМ може бути цікаво: Сучасні поради дитячого харчування

*ТМ “ВАМ” – виробництво домашніх страв в Івано-Франківську, яке створює смачні і натуральні напівфабрикати уже протягом 20-ти років. Спочатку це були тільки пельмені та вареники, але зараз – це понад 50 видів страв. Голубці, варенички, салати, холодець, мʼясні та рибні страви – все таке ж смачне, як у мами чи бабусі. Обов’язково шукайте фірмові заморожені домашні страви від ТМ “ВАМ” у найближчому супермаркеті, аби переконатись у цьому самим. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні