-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Топ-3 книг, які надійшли до франківських книгарень

-Реклама-spot_img
spot_img

Відтепер на нашому сайті ви можете дізнатися про нові видання, які нещодавно з’явилися у книгарнях Івано-Франківська. Сьогодні Правда.іф розповідає про три книги, які зацікавили нас цього тижня і які ви можете придбати у крамниці «Букініст».

Таня Гуд «Дім між трьох світів»

Топ-3 книг, які надійшли до франківських книгарень

З анотації: «Зоряна Чорнозір звикла вважати себе божевільною, адже бачить те, що нормальні люди бачити не повинні: чудовиськ, що мовби вилізли із пекла й жадають її крові. У пошуках порятунку вона потрапляє до таємничого Ордену між трьох світів, де дізнається, що монстри – не виплід її уяви, так само як і мавки й чугайстри, русалки й перевертні, блуди й домовики. Але навіть серед непростих, могутніх мольфарів, дівчина не в безпеці: орденці бояться, що Морана, богиня смерті, прагне вирватися на свободу й знищити всі три світи – Вирій, Явосвіт і Потойбіччя. Непрості підозрюють, ніби Зоряна може їй у цьому допомогти, але дівчина лише хоче врятувати те, що лишилося від її сім’ї, та раз і назавжди позбутися страхів і тіней минулого.».

- РЕКЛАМА-

Геллі Рубенголд «П’ять. Нерозказані історії жінок, убитих Джеком-Різником»

Топ-3 книг, які надійшли до франківських книгарень

З анотації: «Поллі, Енні, Елізабет, Кетрін і Мері Джейн – п’ять імен, які загубилися в газетних хроніках та поліційних звітах 1888 року, затьмарені легендарним образом їхнього вбивці. П’ять непростих життів з однаковим кінцем. П’ять канонічних жертв Джека-Різника. У своєму ґрунтовному дослідженні в жанрі true crime Геллі Рубенголд повертає цим безмовним привидам голоси і розвінчує загальновідомий міф про те, що Різник полював лише на повій. Раніше не опубліковані або маловідомі факти, спогади очевидців, історичні замальовки, художні описи допомогли авторці відтворити портрети й трагічні долі п’ятьох жінок, яким випало жити в безжальних, похмурих умовах наприкінці ХІХ століття».

Мара Вульф «Сага сестер-відьом. Сестра зірок. Руни й тіні»

Топ-3 книг, які надійшли до франківських книгарень

З анотації: «Зроду-віку легендарний і чарівний Броселіанд населяють древні духи, феї і богині. Та нині панувати в ньому прагнуть інші сили – і сестри-відьми не допустять, щоб їхній рідний ліс перетворився на місце, звідки виходить зло. У розпал підготувань до протистояння, коли практично весь Париж евакуйовано й майже завершено будівництво муру, Вівіана виявилася обеззброєною: через прикрий випадок вона слабне і втрачає надприродні сили. А відьма ж без магії – не відьма! З важким серцем Вівіана залишає дім і вирушає в Гластонбері, де її можуть зцілити. Чи вдасться їй врятували світ від темної навали демонів, яка загрожує Франції і решті земель? І чи зможе Вівіана вибороти своє щастя — здобути серце цього самовпевненого магістра Ложі?».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Любов Семанишин
Любов Семанишин
Журналіст, публіцист. Редакторка сайту Правда іф. юа. Випускник філологічного факультету ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні