-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Працівниця сервісного центру МВС, яку спіймали на хабарі, заплатить штраф

-Реклама-spot_img
spot_img

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок працівниці територіального сервісного центру МВС, яка одержала неправомірну вигоду за вчинення дій з використанням службового становища.

Жінка працювала на посаді фахівця сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів, реєстраційних документів, що їх супроводжують, відділу авто технічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів сервісного центру МВС України.

24.01.2023 року клієнт центру повідомив обвинуваченій, що має намір провести огляд та реєстрацію транспортного засобу, ввезеного ним з іноземної держави. Обвинувачена, переслідуючи протиправний умисел, спрямований на отримання неправомірної вигоди для себе, повідомила останньому, що може допомогти позитивно вирішити вказане питання, та вказала надіслати їй із застосуванням месенджеру в мобільному телефоні копій документації на автомобіль.

Клієнт, діючи відповідно до вказівок обвинуваченої, із застосуванням месенджеру «Viber» надіслав останній фотокопії документів на автомобіль марки «Subaru Forester»,(VIN: НОМЕР_1 ), за результатом огляду яких обвинувачена повідомила, що існує невідповідність документів з фактичним роком випуску цього транспортного засобу, і вказала, що після передачі їй неправомірної вигоди у сумі 6 000 грн. дане питання можливо буде позитивно вирішити.

- РЕКЛАМА-

08.02.2023 року о 15:13, обвинувачена, повідомила клієнту про необхідність передачі їй неправомірну вигоду у розмірі 5000 грн., на що він погодився та передав обвинуваченій вказану суму грошових коштів за позитивне вирішення питання безперешкодного огляду та реєстрації вказаного транспортного засобу.

Під час досудового розслідування, а саме 29.03.2024 року між прокурором та підозрюваною укладено угоду про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду.

Суд визнав обвинувачену винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 354 КК України, і призначив їй узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі чотирьохсот п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 7 055 (сім тисяч п’ятдесят п’ять) гривень.

На вирок може бути подана апеляція до Івано-Франківського апеляційного суду через Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні