-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківці організували акцію з обміну книгами

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківську організували буккросинг — обмін книгами. Його проводять на базі місцевого освітньо-культурного Гончаренко центру. Кожен франківець може взяти тут будь-яку книгу або залишити свою.

За словами організаторів, буккросинг організували, аби популяризувати читання серед жителів та жительок Франківська, передає Правда.іф.

«Ми вирішили організувати буккросинг, аби звернути увагу франківців до цього явища і до читання загалом. Віримо, що наш простір стане не лише місцем для обміну книжок, а й збиратиме книголюбів на літературні вечори та обговорення прочитаного», — розповідають організатори буккросингу. 

У просторі додають: буккросинг працюватиме у форматі своєрідної бібліотеки, яка працюватиме завдяки активним людям,які захоплюються читанням.

«Правила книгообміну прості — приносите старе, берете нове, читаєте та повертаєте на полицю. Таким чином книги отримують шанс на друге життя, не перетворюючись на макулатуру», — коментують у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Буккросинг у Франківську проводять за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр). Приносити або брати книги можна з понеділка по суботу з 13:00 до 19:00. 

- РЕКЛАМА-

Рух «буккроссинг» хоче перетворити весь світ на бібліотеку, а гасло буккросингу: «Прочитав — віддай іншому». Людина, що прочитала книгу, передає її іншій людині — залишити книгу можна в будь-якому місці — від автобусної зупинки до лавки в парку. У Європі улюбленими місцями звільнення прочитаних книг стали столики кафе і лавки в парках, аеропорти і вокзали, хостели і навіть продуктові ярмарки.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні