-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Новинка від ТМ ВАМ: ЧЕСНЕ МАСЛО – 100% натуральне та неймовірно смачне!

-Реклама-spot_img
spot_img

ТМ ВАМ, відома своєю відданістю до домашньої кухні та натуральних інгредієнтів, з гордістю представляє новинку – ЧЕСНЕ МАСЛО. Це масло створене за традиційними рецептами, з використанням лише найкращих молочних продуктів.

ЧЕСНЕ МАСЛО від ТМ ВАМ – це не просто масло, це справжній смак дитинства, ніжний аромат свіжого молока та гарантія якості. Ми чесно використовуємо лише натуральні інгредієнти, без додавання консервантів, барвників чи ароматизаторів. Кожен шматочок ЧЕСНОГО МАСЛА – це концентрат користі та смаку, який ідеально доповнить ваші улюблені страви.

Виробник пропонує два види солодковершкового ЧЕСНОГО МАСЛА: Селянське – 72,5 % жирності та масло екстра – 82,5%

- РЕКЛАМА-
Новинка від ТМ ВАМ: ЧЕСНЕ МАСЛО – 100% натуральне та неймовірно смачне!

В ТМ ВАМ зазначають, що завжди прагнули запропонувати клієнтам найкраще й упевнені, що ЧЕСНЕ МАСЛО стане незамінним продуктом на кожному столі. Адже, ЧЕСНЕ МАСЛО – це результат постійної роботи над якістю та смаком.

Де придбати ЧЕСНЕ МАСЛО у Івано-Франківську:

  • Фірмовий магазин ВАМ: вул. Довженка, 63 (ЖК Сонячний)

Читайте також: Що ви ще не знали про натуральне ЧЕСНЕ МАСЛО

Спробуйте ЧЕСНЕ МАСЛО від ТМ ВАМ та переконайтеся, що чесний смак – це смак, який ніколи не підведе!

Фабрика домашніх страв ВАМ (ТМ ВАМ) – це домашня їжа в Івано-Франківську. Ми тільки про натуральне, про своє, українське. Голубці, варенички, салати, холодець, мʼясні та рибні страви. А готують все – наші господині, які звикли це робити вдома, і бажають цю домашню атмосферу принести кожному, хто куштуватиме нашу кулінарію в Івано-Франківську. Бо натуральність і домашній смак – це те, що має тішити вас за обідом, вечерею, сніданком. Чи навіть просто, коли захотілось чогось смачного. А ще, для нас дуже важливо, щоб ми їли українське! Щоб – шанували наші традиції. Бо ми переконані – українська кухня живе в нашому ДНК та нашому серці. І вона найкраща!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні