-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Старший солдат Анатолій Остапчук після поранення на Куп’янському напрямку служить у франківському ТЦК

-Реклама-spot_img
spot_img

Старший солдат Анатолій Остапчук після поранення на Куп’янському напрямку частково втратив слух, але продовжив службу – в ТЦК. Історію бійця розповідають в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки.

Анатолій Остапчук проходив строкову службу, демобілізувався, але відразу після початку повномасштабного вторгнення добровольцем знову вступив до лав Збройних Сил України.

Бойовий шлях військового розпочався в Іноземному батальйоні після чого продовжив службу в зенітно-артилерійському дивізіоні окремої танкової бригади. У складі підрозділу брав участь в боях на Харківщині та Донеччині, захищав місто-фортецю Бахмут. Отримав важке поранення поблизу населеного пункту Дворічна на Куп’янському напрямку, частково втратив слух і довго лікувався в госпіталях.

- РЕКЛАМА-

Останні кілька місяців Анатолій Остапчук проходить службу на посаді стрільця взводу охорони роти охорони одного з ТЦК Івано-Франківської області.

Проте, попри все, що з ним трапилося на війні, захисник не жалкує, що зробив свій вибір. Хоча, каже відверто, що йому дуже неприємно бачити, як змінилося ставлення цивільного населення до військових, які внаслідок поранення несуть службу за місцем проживання. Тому, попри те, що має підстави для звільнення хотів повернутися до своїх побратимів, але стан здоров’я поки не дозволяє йому цього зробити.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні