-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Нафтогаз допоможе франківському університету вчасно розпочати навчальний рік

-Реклама-spot_img
spot_img

У рамках робочого візиту на Прикарпаття делегація Група Нафтогаз разом з її очільником Олексієм Чернишовим відвідала ІФНТУНГ, щоб на власні очі побачити масштаби руйнувань внаслідок російської атаки, оцінити комплекс виконаних робіт з їх подолання та намітити подальші плани з відновлення університету. Адже одразу після ворожого обстрілу

 Група Нафтогаз заявила, що готова профінансувати відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах рідного університету, пише Правда іф, із посиланням на прес-службу ІФНТУНГ.

Найбільша українська нафтогазова компанія, яка є надійним партнером і другом ІФНТУНГ та зарекомендувала себе драйвером реформ та європейської інтеграції України, виділила кошти на відновлення університету та допомогла людським ресурсом.

- РЕКЛАМА-

 Вагомість підтримки та допомоги підкреслив ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик, який супроводжував високого гостя та показував йому злагоджену роботу з відновлення корпусів та засклення вікон. Очільник університету не применшує й наявності проблем та викликів, які слід подолати до початку нового навчального року: «Якнайшвидше відновлення освітнього процесу та гарантування безпечного освітнього середовища є пріоритетними завданнями для університету. Підтримка й допомога наших партнерів підсилює нашу віру в те, що підготовка фахівців нафтогазового, енергетичного, інженерного та інших профілів в ІФНТУНГ розпочнеться своєчасно».

 Питання неперервності нафтогазової освіти хвилює й Олексія ЧЕРНИШОВА. Уважно слухаючи пояснення ректора університету, він уточнює, цікавиться деталями. Адже наші партнери розуміють, що ІФНТУНГ – це унікальний ЗВО, який понад 50 років працює над підготовкою профільних інженерних кадрів, має сучасне обладнання, кваліфікованих викладачів та науковців. І удар по нафтогазовій освіті – це удар по галузі.

Тож очільник групи Нафтогаз запевнив, що компанія докладе також всіх зусиль, щоб 2024-2025 навчальний рік в ІФНТУНГ розпочався вчасно.

 Ректор університету Ігор ЧУДИК висловив захоплення організацією та темпами відновлювальних робіт працівників, зокрема Добробат, подякувавши всім причетним за титанічні зусилля з відновлення зруйнованих корпусів університету. У знак подяки члени делегації Групи Нафтогаз отримали в подарунок мерчі ІФНТУНГ, а очільник національної компанії Олексій ЧЕРНИШОВ – символічно розписаний художницею тубус від джавеліна.

 Візит підкреслив, що спільно з партнерами ми здолаємо і труднощі, і ворога.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні