-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківська блогерка Саша Бо зібрала для лікарні “Охматдит” 6 мільйонів

-Реклама-spot_img
spot_img

Блогерка-мільйонниця з Івано-Франківська Олександра Тарнавська, більш відома як Саша Бо, перерахувала дитячій лікарні “Охматдит” понад 6 мільйонів гривень – гроші зібрала на благодійну банку менш ніж за 6 годин.

8 липня 2024 року – страшний день в історії України. Російські терористичні війська завдали масованого удару по містах України – Києву, Дніпру, Кривому Рогу, Словʼянську, Краматорську. Під час російської атаки під удар потрапила найбільша дитяча лікарня України – Охматдит, повністю зруйнований корпус токсикології і ще кілька відділень. Наразі відомо про загибель двох дорослих у медзакладі, 16 постраждалих, 7 з них – діти, пишуть Версії

Кияни оперативно зорганізувались для допомоги лікарні.

Тисячі людей принесли питну воду та перекус для дітей, долучились до допомоги рятувальникам у розборі завалів. Ті, хто далеко від столиці, допомагають донатами.

Франківська блогерка Олександра Тарнавська майже одразу після повідомлення про влучання в “Охматдит” відкрила благодійний збір для допомоги.

«Серце на шматки! Діти під завалами! Операційних – немає. Поранених багато! Сотні людей зараз допомагають розбирати завали. Дай Боже їм сил витримати це. А ми з вами допоможемо, чим зможемо», – написала блогерка.

- РЕКЛАМА-
Франківська блогерка Саша Бо зібрала для лікарні "Охматдит" 6 мільйонів

Менш ніж за 6 годин інфлюенсерка зібрала 6 мільйонів гривень та перевела їх на рахунок медзакладу.

«Дякую кожному за довіру! Донати летіли щосекунди. Ви неймовірні! Нехай вам все повернеться добром!», – подякувала підписникам блогерка

Олександра попросила розповісти дітям про сьогоднішній злочин росії.

Франківська блогерка Саша Бо зібрала для лікарні "Охматдит" 6 мільйонів

«Розкажіть своїм діткам про сьогоднішню трагедію. Мої маленькі емпати довго розпитували про це. Витирали щирі дитячі сльози. Нехай діти знають, що таке благодійність і як важливо допомагати тим, хто потребує», – написала Олександра Тарнавська.

Сама Олександра перерахувала на збір 50 тисяч гривень.

Франківська блогерка Саша Бо зібрала для лікарні "Охматдит" 6 мільйонів

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні