-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Колаборація по-калуськи: Naimеs і Kalush презентували трек “Аромат волосся”

-Реклама-spot_img
spot_img

12 липня музиканти з Калуша презентували спільний трек під назвою “Аромат волосся”.

20-річний Володимир Німець, відомий як виконавець Naimеs з хітом “За горизонтами”, та 30-річний Олег Псюк з Kalush стали й авторами нового музичного твору, інформує Правда.іф з посиланням на “Вікна”.

Трек вийшов в рамках рубрики KALUSHcolab. Пісня має всі шанси стати хітом цього літа.

Колаборація по-калуськи: Naimеs і Kalush презентували трек "Аромат волосся"

“Аромат волосся” розповідає про теплі спогади та почуття, пов’язані з коханою людиною. У пісні йдеться про те, як запах волосся нагадує головному герою про минулі щасливі моменти. Вона передає відчуття ностальгії та легкого смутку за тим, що вже не повернеш.

“Наш трек “Аромат волосся” про кохання, яке минуло, але залишило за собою ностальгічні спогади. Кожен з нас переживав моменти, коли минулі відносини залишають в серці глибокий слід. Ми намагалися передати ті почуття та емоції, які виникають, коли згадуєш про ці особливі моменти. Цей трек про те, як важливо цінувати кожну мить, проведену з дорогою людиною, адже навіть після завершення відносин, спогади про них залишаються з нами назавжди. Ми сподіваємося, що кожен слухач знайде в цій пісні частинку своїх власних спогадів і відчує ту саму ностальгію, яка надихнула нас на створення цього треку”, — коментує Naimes.

- РЕКЛАМА-

“Аромат волосся” — перша спільна робота артистів. Цікавим фактом є те, що і фронтмен гурту Олег Псюк, й Володимир Naimes родом з міста Калуш.

Раніше Naimes записав спільно з солістом Kalush Orchestra Сашею Табом хіт “Малинове сонце”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні