-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті п’яний водій спричинив ДТП: загинув пасажир, ще один – в лікарні

-Реклама-spot_img
spot_img

Водій перебував за кермом іномарки напідпитку. Чоловік не впорався з керуванням. У результаті аварії один пасажир загинув на місці, другий – з численними травмами доставлений до лікарні.

14 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Войнилівській територіальній громаді, Калуського району. На місце одразу були скеровані слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франкіській області та слідчо-оперативна група. Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківської області.

Встановлено, що близько 14:00 в с. Томашівці, 49-річний водій автомобіля “Mersedes Benz 200”, мешканець Львівської області, на повороті гравійної дороги ліворуч, виїхав за межі проїжджої частини праворуч та допустив зіткнення із бетонною електроопорою.

На Прикарпатті п'яний водій спричинив ДТП: загинув пасажир, ще один - в лікарні

Окрім водія в салоні іномарки було двоє пасажирів. 47-річний мешканець Львівщини, який сидів на задньому сидінні, від отриманих травм помер на місці ДТП. 60-річний пасажир, що сидів на передньому сидінні, отримав тілесні ушкодження та доставлений до Калуської ЦРЛ.

- РЕКЛАМА-

За кермом водій перебував у стані алкогольного сп’яніння – 1,6 проміле показала експертиза.

На Прикарпатті п'яний водій спричинив ДТП: загинув пасажир, ще один - в лікарні

Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3. ст. 286 – 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні