-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Президент України вручив паспорт юному прикарпатцю

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, у День Української Державності, Президент Володимир Зеленський вручив юним українцям, яким виповнилось 14 років, паспорти громадянина України.

Серед 27 дітей захисників, волонтерів і переможців олімпіад був і наш юний земляк Юрій Турчин. Про це повідомила Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА на своїй сторінці у Facebook, передає Правда.іф

Юнак навчається в Прикарпатському військово-спортивному ліцеї Івано-Франківської обласної ради. Зарекомендував себе старанним та здібним курсантом.

«Наша державність – це ваше досягнення: усіх, хто заради України бʼється, працює, обʼєднує світ, навчається, поширює правду і готує для росії відповідальність за все скоєне проти нас. Наша державність – це ви і є, кожен і кожна, хто переживає за Україну, пишається Україною і робить усе, що тільки може, щоб Україна перемогла», – зазначив у своєму виступі Володимир Зеленський.

З нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі – України Президент Володимир Зеленський також відзначив державними нагородами військових і представників інших професій, зокрема енергетиків, комунальників, освітян, лікарів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні