-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

61-річного Джонні Деппа запідозрили в романі з російською моделлю

-Реклама-spot_img
spot_img

Схоже, голлівудський актор Джонні Депп узяв приклад зі свого колеги Тома Круза та закрутив романтичні стосунки з росіянкою. Пише Табло ID. 

Принаймні, таке припущення можна зробити, побачивши фото 61-річного Джонні з білявкою на ім’я Юлія, які оприлюднило видання Daily Mail.

Через майже два роки після завершення 6-річного процесу скандального розлучення з акторкою Ембер Хьорд Деппа чи не вперше помітили з жінкою, та ще й такого радісного й усміхненого.

Актора зазнімкували з російською моделлю та власницею салону краси в Празі Юлією на виході з вертодрому у Лондоні. Депп виглядав як рокзірка у потертих джинсах, яскравій в’язаній шапці та з гітарою в руках. Юлія тримала його під руку і посміхалася. Пара виглядала, ніби між ними не просто дружба.

- РЕКЛАМА-

Судячи з Instagram Юлії, вона вже кілька років не живе у Росії, багато мандрує та має власний бізнес у Чехії. Також дівчина називає себе моделлю.Росіянка, з якою Джонні Деппу приписують роман

Так виглядає потенційна пасія ДеппаДжонні Депп і Юлія

Це фото за 2022 рік. Тож Джонні знайомий з Юлією не нещодавноЦікаво, як розвиватимуться ці стосунки

Цікаво, як розвиватимуться ці стосунки

До слова, це не перша росіянка, з якою у Деппа були стосунки. У 2019-му актор начебто мав стосунки з російською танцівницею Поліною Глен.

Нагадаємо 61-річний Том Круз закрутив роман з дочкою ексдепутата держдуми РФ

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні