-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Як змінились ціни на продукти на Прикарпатті у червні

-Реклама-spot_img
spot_img

На Франківщині у червні 2024 року 2024 року порівняно з попереднім місяцем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,6%. Найбільше (на 11,8%) подорожчали яйця.

Про це повідомляє Головне управління статистики в Івано-Франківській області, пише Правда.іф.

“На 5,7–0,6% підвищилися ціни на соняшникову олію, цукор, маргарин, хліб, безалкогольні напої, масло, рис, продукти переробки зернових, овочі. Водночас на 2,6–0,4% знизилися ціни на сметану, сир і м’який сир (творог), яловичину, макаронні вироби, свинину, м'ясо птиці, фрукти, сало, рибу та продукти з риби”, – йдеться у повідомленні.

Зростання цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 21,0% відбулося головним чином за рахунок підвищення тарифів на послуги з управління багатоквартирними будинками майже в 2 рази та цін на електроенергію на 63,6%.

Ціни на транспорт зросли на 1,0% в основному через подорожчання проїзду в залізничному пасажирському транспорті на 11,4%. Крім того на 2,7% подорожчав проїзд в автодорожньому пасажирському транспорті, спричинений підвищенням цін на проїзд в міському транспорті на 20,3%. У сфері зв’язку ціни зросли на 1,1%, що пов’язано з подорожчанням мобільного зв’язку на 2,2%.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні