-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На коломийській станції рятувальників організували оригінальне гендерпаті ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Один із коломийських рятувальників та його дружина з нетерпінням очікують на поповнення в родині. Щоб дізнатися стать майбутньої дитини, щаслива пара організувала популярну тепер гендерпаті, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

Суть “гендерпаті” полягає у тому, що лікарі видають батькам або їхнім друзям інформацію про майбутню стать дитини у закритому конверті. А ті люди, які допомагають майбутнім батькам із вечіркою закуповують необхідний реквізит – рожевого або ж блакитного кольорів (відповідно дівчинка чи хлопчик)

Справжнє батьківське щастя дізнатись хлопчик чи дівчинка. Отже-дівчинка! Зовсім скоро у рятувальника з Коломийщини народиться донечка! Рятувальник з дружиною дізнались про те, хто скоро зʼявиться на світ, дуже оригінальним способом – у професійній атмосфері майбутнього тата!- йдеться у дописі

Колеги – рятувальники бажають щоб маля народилось здорове, і росло вже під мирним українським небом! А коли маленька україночка підросте то обовʼязково дізнається, якою шляхетною професією займається її батько, і обовʼязково пишатиметься цим!

- РЕКЛАМА-

Щастя молодій родині!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні